Titular notícies

El 6 de NOVEMBRE PRESENTAREM el V CONCURS i el IV LLIBRE-CD dels CONTESDELMON.ORG A SANTS-MONTJUIC (BARCELONA)

Dilluns 28 Octubre 2013

El Concurs de podcast - Contes del Món ja porta 5 anys viatjant per les escoles dels Països Catalans amb històries d'arreu del món. Ja són més de 4.000 els infants i joves, i 100 centres, els que han participarten alguna edició, enregistrant i dibuixant més de 500 contes. El resultat físic de tota aquesta feina són els quatre llibres i dics dels Contes del Món, que podeu trobar a la nostra botiga online. Enguany, arriba la cinquena edició amb més llegendes, més imaginació i més cultura popular. El proper dimecres 6 de novembre farem dues presentacions, una al matí i  altre a la tarda, del concurs i del IV llibre i disc, al districte de Sants-Montjuic, a Barcelona. Esteu tots i totes convidats/des!  

Ja tenim aquí la cinquena edició del Concurs de podcast de Contesdelmon.org, amb més històries, més contes, més dibuixos, més imaginació i més cultura. I com cada any, des de que va néixer la iniciativa al 2009, amb novetats: enguany, també podran participar les persones adultes que els hi agradi llegir contes, contar llegendes i inventar històries... Sí, en aquesta nova edició, infants, joves i adults podran formar part d'aquesta gran aventura dels Contes del Món. Fins el 15 de novembre per omplir el formulari d'inscripció!

Molt més que un concurs

Contes del Món és molt més que un concurs, és llengua, interculturalitat, intercanvi, aprenentatges, històries, comunicació, cultura,... Si voleu conèixer més sobre la iniciativa us convidem a les dues presentacions que farem el pròxim 6 de novembre a Barcelona: 

- Presentació i espectacle de contes per a infants i joves a les 11.30h a Can Batlló. 
- Presentació i taller de contes per a joves i adults a les 19h a Ciutat Invisible. 

 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies