Titular notícies

INFANTS, JOVES i ADULTS JA ES PODEN INSCRIURE al 5è CONCURS de PODCAST de CONTESDELMON.ORG

Dijous 5 Setembre 2013

Comencem el nou curs escolar i amb ell arriba la cinquena edició del Concurs de podcast de Contesdelmon.org, amb més històries, més contes, més dibuixos, més imaginació i més cultura. I com cada any, des de que va néixer la iniciativa al 2009, amb novetats: enguany, també podran participar les persones adultes que els hi agradi llegir contes, contar llegendes i inventar històries... Sí, en aquesta nova edició, infants, joves i adults podran formar part d'aquesta gran aventura delss Contes del Món. Us animeu a participar-hi? Us assegurem que serà una bona experiència! Teniu fins el 15 de novembre per omplir el formulari d'inscripció!

Així doncs durant el curs 2013/14 animen als centres educatius de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana i de l'exterior, a les Escoles d'Adults, als Centres de Normalització Lingüística i a totes les persones que s'animin a enregistrar en mp3 contes arrelats als pobles de la Terra. Si els vostres contes estan entre els 24 finalistes formaran part del “Llibre i disc dels Contesdelmon.org”, els emetran diverses “Ràdios amigues” i a més els explicaran per viles i ciutats animadors de l'AMAPEI en l'espectacle “Diada dels Contes del Món”. Des d'ara i fins el 15 de novembre ja podeu omplir el formulari d'inscripció!

Un, dos, tres, quatre i .... cinc anys de Contes del Món!

És un autèntic goig per a les persones que formem part de l'Associació COMSOC-Comunicació Social, que dinamitzem aquesta iniciativa, presentar-vos una nova edició del concurs. I tot gràcies a vosaltres, que participeu i compartiu aprenentatges, històries, cultura. Gràcies a la vostra complicitat ja portem cinc anys de Contes del Món i esperem que siguin molts més. 

En el primer “Concurs de podcast – Contes del Món”, obert durant el curs 2009/10 a les comunitats educatives de la província de Barcelona, hi van participar 67 contes de 24 centres educatius de 16 pobles diferents. En el mateix curs escolar van “Dibuixar pels Contes del Món” 24 grups classe de 8 centres educatius de L'Hospitalet de Llobregat. El resultat material, el primer “Llibre i disc dels Contesdelmon.org”.

En la segona edició, oberta durant el curs 2010/11 a les comunitats educatives de Catalunya, hi van participar 161 contes (escrits, gravats i dibuixats) de 46 centres educatius de 39 municipis catalans. El resultat material, el segon “Llibre i disc dels Contesdelmon.org”.

En la tercera edició dinamitzada durant el curs 2011/12 les comunitats educatives dels Països Catalans van participar amb 163 contes procedents de 46 centres educatius de 36 municipis. El resultat material, el tercer “Llibre i disc dels Contesdelmon.org”.

En la quarta edició, durant el curs 2012/0213 les comunitats educatives dels Països Catalans i les comunitats catalanes de l'exterior van participar 31 centres, de 21 municipis amb 108 contes. El resultat és el quart "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i que ja està disponible.

Podeu adquirir els llibres de les quatre edicions a la botiga online i a continuació podeu veure i escoltar els contes de totes les edicions: 

1er concurs contes del món segon concurs contes del món tercer concurs contes del món quart concurs contes del món
PRIMER CONCURS (2009/10)
67 contes participants
SEGON CONCURS (2010/11)
161 contes participants
TERCER CONCURS (2011/12)
163 contes participants
QUART CONCURS (2012/13)
108 contes participants


Gran novetat d'enguany: la participació de les persones adultes

La cinquena edició del concurs que combina cultura popular de tradició oral i noves tecnologies de la comunicació, llengua catalana i cultures nouvingudes, es presenta amb una gran novetat, la possibilitat de que les persones adultes amb diferents nivells de català puguin participar.

En el primer concurs, escoles i instituts de la província de Barcelona. En el segon, comunitat educativa de Catalunya. En el tercer, tots els territoris de parla catalana. En el quart, la mainada dels Països Catalans i de les comunitats catalanes que viuen a l'exterior. I en el cinquè també els adults. En aquests cinc anys de forma progressiva hem augmentat la base social participant i ho volem continuar fent, per tal d'escoltar i contar el món més i millor!

Des de COMSOC creiem que aquesta iniciativa pot ser un bon recurs socioeducatiu i motivador per a totes les persones, tant infants, com joves i adults, que estiguin aprenent o dominin la llengua catalana i vulguin explicar el món amb les seves paraules i la seva veu. Us animem a tots i totes a participar-hi! En breu penjarem les bases d'aquesta edició. 

Teniu fins el 15 de novembre per omplir el formulari d'inscipció. 
mapa 4rt concurs contes del món
Municipis participants al
IV Concurs de podcast - Contes del Món.
 

 


Comentaris
 1. Merijou Ridao ( 09/09/2013 05:05:07 )
  Bon dia,

  tot i que cada any hem rebut en el nostre institut informació relacionada amb aquest projecte, jo voldria preguntar-vos si és possible fer el conte en anglès.

  Moltes gràcies

  Merijuo Ridao
  INS El Vern
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies