Titular notícies

Ja TENIM els PRIMERS CONTES dels INFANTS que PARTICIPEN al IV CONCURS de PODCAST - CONTES del MÓN

Dimecres 20 Febrer 2013

El compte enrere ha començat... Només queda un mes per tal que les comunitats educatives participants al IV Concurs de Podcast - Contes del Món vagin enviant els seus contes en mp3 i els seus dibuixos a través del nou formulari de tramesa.  Algunes escoles ja han començat a fer-ho per no esperar a l'últim dia. Us animem a totes les comunitats que participeu a continuar treballant els contes amb il·lusió i força! 

Enguany, gràcies a la col·laboració de Iwith.org, hem pogut millorar el formulari per facilitar la tramesa del material i a més la reproducció online dels contes.

Després de llegir les bases, les comunitats participants han d'enviar aquest  formulari amb dades sobre el conte i sobre els/les autors/es i també adjuntar el conte en format mp3, un dibuix (.jpg)  i el text del conte en un document (.doc).

Trobareu tota la informació de la tramesa en aquest enllaç.

L'enviament de tot el material s'haurà de realitzar abans del divendres 22 de març del 2013 (00h catalana).
 
Jurat i votació popular 

Un jurat format per professionals de la ràdio i representats d'ONL (Organitzacions No Lucratives) resoldran el dilluns 8 d'abril del 2013 els 50 contes finalistes que optaran a ser publicats en el quart llibre i disc del “Concurs de podcast – Contes del Món”. Posteriorment, hi haurà dues setmanes de votació online a través de www.contesdelmon.org: del dilluns 8 d'abril al divendres 19 d'abril. El jurat popular online triarà els 24 contes finals que integraran el material. El resultat de la votació popular es donarà a conèixer el dimecres 23 d'abril.

Aquí us podeu descarregar les bases del concurs [.pdf].

Molta sort a tots i totes les participants!
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies