Titular notícies

UN SANT JORDI de CONTESDELMON a LES RAMBLES de BARCELONA i a SANT BOI

Dijous 19 Abril 2012


El dilluns 23 d'abril trobareu la iniciativa del "Concurs de podcast - Contes del Món" en forma de parada de llibres al nº 40 de Les Rambles de Barcelona (entre Plaça Reial i la Plaça del Teatre) i en forma d'espectacle a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. A la parada de la capital catalana trobareu durant tot el dia els membres de l'Associació COMSOC - Comunicació Social que us convidaran a regalar el primer i segon llibre i disc d'una iniciativa que posa les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral, narrada aquesta vegada pels més menuts de la casa. A les 11'30h iniciarem a Sant Boi una "Diada dels Contes del Món" amb l'animació d'en Jordi Tonietti i amb la companyia de joves participants. No us ho podeu perdre! Llibres i espectacles per a tota la família!


Durant tot el dia a la parada de Les Rambles de Barcelona trobareu dues obres col·lectives on els infants i joves ens conten el món, un món ple de vida i sentits que es materialitza en aquest parell de reculls de 24 contes escrits, il·lustrats i enregistrats en mp3. Unes aventures que ens faciliten compartir la nostra cultura i aprendre de les altres, tant a l'aula com a casa. Un material que també podeu reservar online i trobar a les nostres llibreries amigues. A més de les publicacions trobareu una "sopa de pedres" en la què podreu fer les vostres aportacions per a la campanya a Verkami titulada "Infants i joves són els autors del llibre i disc dels Contesdelmon.org".

jordi tonietti diada contes jordi tonietti llibre concurs podcast

El mateix dia de Sant Jordi celebrarem a les 11'30h una "Diada dels Contes del Món" a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb l'animació d'en Jordi Tonietti, membre de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils. Un espectacle nodrit de cançons i contes del concurs. En aquesta jornada comptarem amb la companyia de la Fundació Contes pel Món i dels joves de l'Escola Pedagogium Cos de Sant Boi de Llobregat que han participat en el concurs i formaran part del tercer llibre i disc amb els contes moçambiquesos "El jardí de les ombres" i "Lleoa, la filla del silenci".Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies