Titular notícies

IWITH CELEBRA 10 ANYS a la FÀBRICA del SOL de BARCELONA

Dimarts 11 Octubre 2011


Iwith.org va celebrar 10 anys el dissabte 8 d'octubre! Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social els felicitem càlidament i els hi donem les gràcies per la seva feina tecnològica i humana! L'equip de Iwith facilita a desenes d'entitats d'arreu del món treballar amb les noves tecnologies i Internet, a través de la seva plataforma Ab·core i els seus serveis virtuals. És una entitat sense ànim de lucre que treballa amb i per als col·lectius que lluiten per transformar la realitat glocal. COMSOC col·labora des dels inicis amb Iwith per impulsar dues iniciatives: "ConeixMón.org - El Portal del Turisme responsable" amb web www.coneixmon.org i el "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org. Com no podia ser d'una altra manera, vam ser presents a la celebració que va tenir com a escenari La Fàbrica del Sol de Barcelona.


La celebració va ser de les 12 a les 14h. Un parell d'hores en les que vam poder dialogar amb diferents persones que formen part d'entitats relacionades amb Iwith. Vam menjar un pica-pica fet per les companyes de Barnamil, una associació que es centra en la formació, participació i comunicació ambiental a nivell urbà, qui van cuinar amb energia solar productes locals, ecològics i de comerç just.

Vam escoltar les intervencions de l'equip d'Iwith, els resultats de la investigació internacional sobre "La solidaritat i jo" realitzada amb la col·laboració de TwoMuch i NetQuest, i després es va obrir un "Speaker's corner": vam agafar el micro obert per a presentar-nos i donar les felicitats. Una vegada vam intervenir les persones que així ho van voler, vam acabar la trobada amb una copa de cava.
iwith 10 anys

D'esquerra a dreta,
Ramon Bartomeus d'Iwith i Damià Caro de COMSOC,
a la Fàbrica del Sol de Barcelona.

Durant la jornada vam escoltar de fons les cançons del disc fet per a Iwith.org, gràcies a la col·laboració de Music Xray. Temes que els podeu escoltar al CD del 10è aniversari d'Iwith. I també ens van presentar la campanya "Fes-te soci i emporta't unes Springboost!"

Compartim els dos vídeos que es van projectar entre els parlaments. En el primer es veu l'evolució humana de l'equip d'Iwith i en el segon, missatges de felicitació emesos des de diferents punts del planeta Terra.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies