Titular notícies

L'ESCOLA COLLASO i GIL de BARCELONA PREMIADA per les BONES PRÀCTIQUES en TIC

Dissabte 25 Juny 2011


El Consorci d’Educació de Barcelona, amb l’objectiu de promoure el bon ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i les Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TIC/TAC) i presentar experiències educatives innovadores dins la pràctica docent, va convocar enguany el 1er Concurs de Bones Pràctiques en TIC. La inscripció es va tancar el diumenge 15 de maig amb una participació total de 62 participants, 26 en la modalitat de centre i 36 en la modalitat individual. Entre els premiats, l'Escola Collaso i Gil del barri del Raval de Barcelona que porta participant amb èxit en les dues edicions del "Concurs de podcast - Contes del Món". Felicitats a totes les persones que innoveu en educació!


Els treballs guanyadors del 1er Concurs de Bones Pràctiques en TIC han estat:

En modalitat individual:
- Metodologies actives a eduCAT1×1 i construcció col·laborativa de repositoris 3D, d’en Xavier Rosell Ezquerro, Institut Joan d’Àustria, Secundària.
- Art-TAC (projecte PELE en llengua anglesa), de na Ester Forné Castaño, Escola La Farigola del Clot, Primària.

En la modalitat de centre:
- Aprenem amb la història de l’escola, de l’Escola Collaso i Gil. Anna Pérez i Sánchez i Núria Cervera i Vila (Educació Primària).
- Projecte EMMA: El cavaller Edu i la princesa Alamina, La girafa Marta, de l’Escola Tibidabo. Pilar Garcia Ballesteros i Maria Rius Baiges (Educació Infantil).
- Les formigues busquen casa, de l’escola Sagrat Cor de Sarrià – Nadís. Mercè Arqué i Safont (necessitats educatives específiques).
- Treball de les TIC a tot el centre, de Escola L’Arenal de Llevant. Eulàlia Griset Solé (Educació Infantil i Primària).
mon tic tac

La inscripció es va tancar el dia 15 de maig amb una participació total de 62 participants, 26 en la modalitat de centre i 36 en la modalitat individual. Els premis es van lliurar el dilluns 6 de juny a la seu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Us facilitem la crònica de la jornada amb una petita descripció de cada projecte premiat, i amb vídeos i fotografies que s'acompanyen.

Els nens i nenes del Collaso i Gil, en el marc del projecte, van crear aquesta entrada a l’Eduwiki, on es pot consultar la biografia del polític que dóna nom al centre, així com la seva història en format multimèdia i la localització al Viquiatles.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies