Titular notícies

L'OCELL i el MAR al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dimecres 15 Juny 2011

El dissabte 9 de juny al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam escoltar el conte "L'ocell i el mar" i la presentació dels seus protagonistes, alumnes de 3er d'ESO del Col·legi l'Escorial de Vic. Els joves ens van explicar com va ser el procés creatiu a l'hora d'enregistrar aquesta història en mp3, el que després es convertiria en un dels podcast finalistes de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". Cada dissabte, el programa dedicat a la cooperació i la solidaritat de L'H, emet els contes partipants al Concurs. Recorda que ara també els pots llegir, veure i escoltar al 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


l'ocell i el mar Amb la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", el programa "Món Obert", a Ràdio L'Hospitalet, ens descobreix setmana rere setmana, cultures d'arreu, paratges sovint llunyans, però que esdevenen propers gràcies a les veus d'infants i joves que han enregistrat contes en mp3.

En aquesta ocasió ens apropem fins la Xina a través de la història dels alumnes de 3er d'ESO del Col·legi l'Escorial de Vic.

Mireia Juvany, Hanan Amhare, Anna Terradellas i Emi Rodríguez ens expliquen, en aquesta presentació, el gran esforç i dedicació volcats en el procés creatiu de l'enregistrament del conte "L'ocell i el mar".

Aquesta narració ens parla de la impotància de valors com el respecte i la preocupació, tan menypreada en la cultura occidental. I ha servit als 29 joves que integren aquesta classe del Col·legi de l'Escorial de Vic per ser finalistes del Concurs.


Escolta aquí la secció del "Món Obert" dedicada al conte "L'ocell i el mar"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies