Titular notícies

La GALERIA de RADIO EUSKADI amb la TERCERA EDICIÓ dels CONTESDELMON.ORG!

Dilluns 23 Gener 2012


El dissabte 7 de gener a les 21'30h en el programa "La Galería" de Radio Euskadi (freqüències FM i online) vam parlar amb la periodista ldóia Lázaro sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món", per a tots i totes les oients de l'emissora pública del País Basc. Va ser en el magazine de caps de setmana i festius "La Galería", un programa on la cultura té un lloc predominant. Així en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar la iniciativa en la què infants i joves escolten i conten el món.


El programa "La Galería" de Radio Euskadi està dirigit per la periodista Idoia Lázaro en col·laboració amb Begoña Yedra. Aquest espai radiofònic aposta per temes tant importants com la cultura, la solidaritat, l'ecologia i les noves tendències.

Vam conversar durant quasi vint minuts sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món" i l'Associació COMSOC - Comunicació Social.  A l'inici de l'entrevista escoltareu un dels 24 contes finalistes del 3er concurs: "La Lleoa, la filla del silenci", obra de 3er de Primària de l'Escola Pedagogium Cos de Sant Boi de Llobregat, un conte originari de Moçambic

La Idoia Lázaro, locutora de "La Galería", i en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, van conversar sobre  el treball sonor i radiofònic que suposa la creació dels contes, i la motivació que comporta per millorar l'expressió oral dels i les infants i joves que participen en aquesta iniciativa. 
 radio euskadi la galeria

També van parlar de com sorgeix i amb quina finalitat el "Concurs de podcast - Contes del Món", del treball que fem desde l'Associació COMSOC - Comunicació Social i amb Coneixmon.org (sobre Turisme responsable). De la quantitat d'escoles que han participat en les tres edicions del concurs (un total de 93 escoles i instituts), de les diferents propostes que han sortit al voltant dels Contesdelmon.org com ara les "Diades dels Contes del Món", i el 1er i 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Finalment, entre d'altres temes relacionats, van conversar sobre la importància del moment actual de treballar en xarxa amb altres associacions, entitats i institucions relacionades per poder arribar a potenciar les noves propostes de l'any 2012.
 
Escolteu l'entrevista de "La Galería" de Radio Euskadi dedicada als Contesdelmon.org!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies