Titular notícies

EL PROGRAMA L'OU BLAU D'ONA MEDITERRANIA DESTACA ELS CONTES DEL MÓN

Dijous 30 Abril 2015

Aquest 25 d'abril va esdevenir a Palma de Mallorca una jornada reivindicativa en defensa de la terra, dels drets socials, de la llengua i de la cultura pròpia. Un dia en que Glòria Franquet, periodista d'Ona Mediterrània i veu del grup Al-Mayurca, va dedicar el programa setmanal L'Ou Blau a escoltar cinc relats finalistes del 6è Concurs de podcast – Contes del Món. La Glòria també va parlar amb en Damià Caro, membre de COMSOC – Comunicació Social, qui va destacar l'experiència.

El programa L'Ou Blau d'Ona Mediterrania és un espai conduit per Glòria Franquet que compta amb la participació de nins i nines. En aquesta ocasió la companyia del jovent no estava als estudis, sinó amb les veus dels autors dels contes.


L'autoria de les diferents històries finalistes del 6è Concurs de podcast - Contes del Món que apareixen al programa de ràdio (àudio) són les següents: Podem arreglar el món és un relat creat per infants de 1er, 2on i 3er de Primària de l'AMPA Escola Joan Maragall. El creador dels castellers, un relat fet per joves de 3er i 4rt de Primària de l'Escola Sant Esteve de Guialbes de Vilademuls. El Jan dels ulls clars és obra de Toni Rojo, alumne del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. Por és una història creada per Lúa Todó, jove de 3er d'ESO de la PAH Barcelona. Polsim de pau és un relat de Marta Fos, mare de l'AMPA Les Moreres de Santa Fe del Penedès.
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies