Titular notícies

Per SANT JORDI RESERVA el 2on LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG!

Dilluns 11 Abril 2011


Ja podeu reservar el segon llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món"! Omple
aquest formulari i feu-vos amb el material. Una obra col·lectiva que recull els 24 contes finalistes d'una iniciativa que combina noves tecnologies i tradició oral, llengua catalana i cultures nouvingudes. Una publicació de la comunitat educativa de Catalunya que és fruit del segon Concurs dels Contesdelmon.org en el què han participat 161 contes de 46 centres educatius de 39 municipis d'arreu de Catalunya. Ara podràs llegir, veure i escoltar contes dels 5 continents narrats per infants i joves que comparteixen la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra!


Els infants i joves participants al 2on "Concurs de podcast - Contes del Món" han redactat, enregistrat i il·lustrat històries dels pobles de la Terra. Si reserves el vostre exemplar podràs llegir, veure i escoltar els 24 contes finalistes! Una obra col·lectiva en la què hi són presents 19 centres educatius de 18 municipis de Catalunya. El PVP és de 10 euros.
 
sant jordi contes mon Un material que posa les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral. Històries ancestrals i de creació pròpia que ara es fan més properes a través dels podcasts finalistes d'aquesta segona edició.

Tots els contes van acompanyats d'una il·lustració feta pels mateixos infants i joves participants, i una fitxa realitzada pels docents que explica el treball pedagògic que hi ha al darrere de cada conte.


Una obra plàstica, literària i sonora per gaudir i compartir. Un material didàctic familiar per acostar-nos a altres cultures que, en definitiva, no són tan llunyanes.

Aventures que ens parlen d'amor, de gegants, de tolerància, de bruixes, de respecte, de guerres, de solidaritat, ... En definitiva, històries que ens permeten aprendre i ensenyar!
 

Quin és l'orígen dels relats?

Àfrica, Amazones, Canadà, Catalunya, República del Congo, Cuba, Equador, Índia, Iraq, Irlanda, Japó, Mali, Marroc, Pakistan, Senegal, Tibet i Xina.

De quines escoles i instituts són les històries?
 
Escola Antoni Gaudí de Santa Coloma de Gramanet
Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles
Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet
Escola Collaso i Gil de Barcelona
Escola Daniel Mangrané de Jesús
Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta
Col·legi l'Escorial de Vic
Col·legi l'Estel de Granollers
Escola Guerau de Liost de Les Franqueses del Vallès
Institut Jaume Vicens Vives de Girona
Institut Joan Fuster de Barcelona
Escola La Tordera de Santa Maria de Palautordera
Escola Les Pinediques de Taradell
Escola Margarida Xirgu de Badalona
Escola Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal
Escola Riu d'Or de Santpedor
Institut Roquetes de Roquetes
Escola Santa Margarida de Quart
Escola Vedruna de Tona
 
Ja tens el primer llibre i disc dels Contesdelmon.org?

Completa la col·lecció amb
el 1er "Llibre i disc dels Contesdelmon.org": fruit del primer "Concurs de podcast - Contes del Món" (curs 2009/10) en el què han participat 67 contes de 24 centres educatius de 16 pobles i fruit de la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món" en la què han participat 24 grups classe de 8 centres educatius de L'Hospitalet de Llobregat. 
 
Obres col·lectives narrades per infants i joves que ja pots reservar online!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies