Titular notícies

MATINALS INFANTILS FOLK 2011 al CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀRIUS de BARCELONA

Dilluns 24 Gener 2011


El grup Ara va de bo –que al 2011 compleix 40 anys– organitza les Matinals infantils folk al Centre Artesà Tradiciàrius (C.A.T.) de Barcelona, i té com a convidat en totes les sessions el grup La Bicicleta. A les sessions hi participaran l’ecolutier Fèlix de Blas, la cantant veneçolana Cecilia Bellorín, el guitarrista de blues Amadeu Casas, la Família Ventura i August de Rapsòdia. Ara va de bo és un dels grups d'animadors que col·labora
amb l'Associació COMSOC - Comunicació Social per dinamitzar "Diades dels Contes del Món".


Des del diumenge 23 de gener al C.A.T, situat a la Travessia de Sant Antoni nº 6 - 8 de Gràcia, cada 15 dies podem gaudir de les Matinals infantils de folk. Les properes cites són els diumenges 6 i 20 de febrer, els diumenges 6 i 20 de març, i el diumenge 3 d'abril a les 12h.


Viatges (6 de febrer)

Una invitació a viatjar fins el Països Baixos amb Martine Lambregts on ens explicaran històries màgiques que parlen de molins de vent, tulipes i vaques que diuen mentides. Una travessa fins el Líban, a la part més oriental de la Mediterrània. Al país dels cedres i bressol dels fenicis hi ha cançons que aprendrem i cantarem acompanyats d’Ali Hachem. També arribarem fins l’Amèrica Llatina amb la Cecilia Bellorín on descobrirem cançons catalanes que s’hi van establir fa anys i ara van guarnides amb ritmes veneçolans o mexicans.

Paisos fabulosos (20 de febrer)

Fèlix de Blas, un inventor de Santa Eulàlia de Ronçana, ens parlarà de Doremifasoland, un país musical que coneix molt bé i d’on ha portat instruments molt curiosos. Amb La Bicicleta sabrem de Paperiland, un altre país que no surt als mapes. I de la Terra de la Música, el guitarrista Amadeu Casas ens porta el dobro, un instrument que té una història fantàstica i que diuen que és fill de la trompeta i la guitarra.
matinals infantils folk
Bestiari (6 de marc)


Vetllada de cançons, contes, poemes i danses que parlen d’animals. Des dels insectes més petits fins els elefants més voluminosos. La cuca de llum i el seu origen, la guineu i les seves malifetes, un ant que no es rentava els peus i un escarabat presumit. Animals del nostre país i també d’arreu del món. En especial del Brasil, amb Marina Dias i Anna Ly.

Amb la col·laboració de Portugués para Crianças – Associació Cultural BiblioMusiCineteca (Direcció:Marina Dias).

Primavera amb flors i violes (20 de marc)

Cançons, contes i danses que parlen de la natura el mateix dia que arriba la primavera. Olors, sabors, colors... Farem festa amb La Bicicleta, Ara Va de Bo i uns amics polonesos que ens duran cançons del seu país per compartir. Amb la col·laboració de l’Associació Cultural Catalano-Polonesa

Paraules màgiques (3 d’abril)

L’última matinal d’aquest cicle estarà dedicada a les paraules.

Escriptura, cal·ligrafia, alfabets, rodolins i rimes. Hi haurà un taller de poemes instantanis amb La Bicicleta; l’August de Rapsòdia ens durà una selecció de poesia catalana, i els amics de l’
Associació Tamaziga-Catalunya ens ensenyaran danses, contes i cançons dels amazigs del nord de l’Àfrica, la llengua dels quals actualment és tercera més parlada a Catalunya.

Diumenges a les 12 h
Preu concert: 5 € • Nens de 4 a 12 anys: 3 €
Menors de 3 anys gratuït

matinals pdf


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies