Titular notícies

IMAGEN EN ACCIÓN amb la PRESENTACIÓ del 2on CONCURS de PODCAST - CONTES del MÓN

Dilluns 6 Desembre 2010


Com ja us vam comentar en aquesta
notícia, gràcies a la col·laboració de Imagen en acción i COMSOC - Comunicació Social podem compartir material fotogràfic de l'acte de presentació del segon "Concurs de podcast - Contes del Món" que va tenir lloc el divendres 26 de novembre a l'Institut Sant Josep de Calassanç de Barcelona. En José Antonio Sánchez va capturar imatges de tres animadors i 150 joves que van "cantar contes i contar cançons"!


logo imagen en accion
Imagen en acción (IEA) és una ONG espanyola estructurada a manera d'agència de fotografia sense ànim de lucre. Està especialitzada en la cobertura fotogràfica d'esdeveniments i activitats d'ONGs, i reportatges per a sensibilització. Imagen en acción funciona gràcies a la col·laboració altruista de fotògrafs professionals i aficionats. El seu fi últim és millorar la visibilitat d'ONGs i col·lectius del tercer sector.

La motivació principal de crear Imagen en acción sorgeix en comprovar què hi ha moltes ONG treballant en qüestions d'acció social (immigrants, gent gran, barris desfavorits, cases d'acollida, quart món i persones sense llar, igualtat de gènere, etc.), sensibilització i cooperació internacional (educació, salut, desenvolupament rural, drets humans, etc.) i, en canvi, moltes vegades, aquesta tasca no és visible o es té una imatge distorsionada d'aquesta. Per pal·liar aquests problemes, IEA posa a disposició d'altres organitzacions un grup d'experts en fotografia, professionals i aficionats, ben coordinats i que compten amb els mitjans, les ganes i el coneixement necessari.

presentacio contes del mon presentacio contes del mon

En l'acte de presentació del segon "Concurs de podcast - Contes del món" celebrat el divendres 26 de novembre a les 11h a l'Institut Sant Josep de Calassanç de Barcelona, vam comptar amb la participació especial de:
 
- Jordi Roure del grup Ara ve de bo,
- Manel Hernández del grup Articulat
- Oriol Canals, membre de l'Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils (AMAPEI); i
- 150 nois i noies de l'Escola Collaso i Gil de Barcelona,
i de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona.
presentacio contes del mon

Les dues comunitats educatives assistents han participat amb bona nota en el primer concurs organitzat el curs 2009/10. Podeu escoltar les "Entrevistes" als autors dels contes finalistes realitzades al programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet. Contes que podeu "Escoltar" a la nostra plana i que trobareu al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Un material que podeu reservar online o comprar directament a les nostres "Llibreries amigues".

Podeu veure totes les fotografies cedides per Imagen en acción, en l'àlbum de Contesdelmon.org i en l'àlbum de Flickr.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies