Titular notícies

AQUESTES FESTES REGALEM el LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG!

Dimecres 24 Novembre 2010


Aquestes festes si vols fer un regal a un petit o gran que li agradi llegir i escoltar contes d'arreu del món, el primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" és una bona elecció. 1.000 joves de la província de Barcelona han adaptat el text de les històries, les han enregistrades en mp3 i les han il·lustrades. Fes-te amb una obra col·lectiva que t'apropa la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra. Hi trobaràs contes procedents de països com Bulgària, Camerun, Catalunya, Congo, Egipte, Etiòpia, Índia, Japó, Mali, Marroc, Mèxic, Moldàvia, Nepal, Pakistan, Perú, Rússia, Sàhara Occidental, Senegal i Uruguai. Reserva el teu exemplar online o apropa't a les "Llibreries amigues". Mira com ha quedat el llibre!

 
 Una obra col·lectiva que ja pots
reservar online i comprar a les
nostres
llibreries amigues!

Les festes de desembre i gener són especials per als més joves de la casa i són precisament ells els protagonistes del material que et presentem: el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Una obra col·lectiva dels i pels infants i joves fruit del primer "Concurs de podcast - Contes del Món" impulsat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Més de 1.000 joves que s'han animat durant el curs 2009/10 a escriure, enregistrar en mp3 i dibuixar contes arrelats als pobles de la Terra en el marc d'un concurs que posa les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral. Una iniciativa que genera espais populars d'intercanvi cultural, facilita el treball col·laboratiu, potencia valors com la solidaritat, la tolerància, l'empatia, i aptituds com la creativitat.


Us animem a què regaleu aquesta eina socioeducativa on hi podreu veure, llegir i escoltar 24 dels "
Contes participants" de la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". Un concurs que en la seva segona edició compta amb la participació de 110 centres educatius de tota Catalunya. Un concurs que té per objectiu contribuir a transmetre la cultura popular de tradició oral, les realitats socials de diverses cultures, en especial dels països en vies de desenvolupament segons l'Índex de Desenvolupament Humà (IDH), i a potenciar la tolerància entre qui llegeix o escolta i, alhora, ajudar-nos a fer descobrir les semblances i diferències entre totes les persones que compartim la Terra.

Pots fer una
reserva online i adquirir-lo per 10 euros a les nostres "Llibreries amigues".


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies