Titular notícies

El DIARI de L'HOSPITALET amb la PRESENTACIÓ del LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG

Dimarts 16 Novembre 2010


La setmana del dilluns 18 d'octubre el nº 246 del Diari de L'Hospitalet de Llobregat va dedicar part de la seva secció de cultura a l'acte de presentació del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que va tenir lloc el dijous 14 d'octubre a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat. Recorda que ara ja pots adquirir el teu exemplar a les "Llibreries amigues" i fer una reserva reserva online.


diari hospitalet El Diari de L'Hospitalet és el mitjà de comunicació digital i imprès de L'Hospitalet de Llobregat. El Diari, com a mitjà municipal, té molt present la funció de servei públic i treballa pel valor de la proximitat amb la seva ciutadania. Així, va cobrir l'acte de presentació del primer "Llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món", que va tenir lloc el 14 d'octubre a les 19h a la llibreria de l'Abacus de L'Hospitalet.

portada diari lh
El nº 246 del Diari de L'H recull l'acte que va comptar amb la participació de Pilar Sampietro, periodista de Ràdio 4 i autora del pròleg; Manel Hernández del grup Articulat i membre de l'AMAPEI; Olimpia González, coordinadora de la ràdio a l'Escola Margarida Xirgu de Badalona; Inés Nguema, docent de l'Institut Joan Miró de L'Hospitalet de Llobregat; Dahiana Ramírez, alumna de 4rt d'ESO de l'Institut Joan Miró de L'Hospitalet de Llobregat.

L'Albert Forcades, director de gestió de botigues de l'Abacus, i el Lluís Esteve, Regidor d'Educació de L'Hospitalet de Llobregat ens van donar la benvinguda a l'Abacus i a la ciutat de L'Hospitalet. Va moderar l'acte Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social.

Aquella tarda vam tenir l'ocasió d'escoltar de primera mà l'experiència d'estudiants, docents i animadors, així com de Pilar Sampietro, membre del jurat encarregat de triar les vint-i-quatre històries que han estat publicades en el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". L'acte va succeir amb un to distès, amb la interpretació de dos contes de la mà d'en Manel Hernández, animador infantil del grup Articulat. De tot això, se'n va fer ressò els mitjans de comunicació de la ciutat, entre ells, el Diari de L'Hospitalet. Recorda que també pots adquirir el "Llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món a les "
Llibreries amigues" i reservar online.
 
En aquest document ".pdf" pots llegir l'article sencer del Diari de L'H dedicat als Contesdelmon.org:

article diari contes del mon


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies