Titular notícies

RÀDIO 4 CONTINUA DONANT SUPORT a CONTES del MÓN com a RÀDIO AMIGA

Dimarts 24 Setembre 2013

Un any més, Ràdio 4 continua donant suport a Contesdelmon.org, no només col·laborant en la gravació del disc dels "Llibres i disc del Concurs de podcast", sinó també amb l'emissió dels contes participants al concurs. Així, el magazín El millor de cada casa (freqüències i online) emetrà de nou cada setmana una història del Concurs dels Contesdelmon.org com a Ràdio Amiga. Aquesta és una de les diverses emissores que emeten periòdicament els contes i que recolzen el projecte educatiu. 

ràdio 4 El programa "El millor de cada casa" de Ràdio 4 és un magazin conduït per Miquel Murga, els dissabtes i diumenges de 9h a 12h, per tal de reunir a la família i passar amb bon humor els matins del cap de setmana. Dintre del mateix, hi ha un espai coordinat per en Cinto Niqui, director de l'Altra Ràdio, i en Pitu Martínez, cap de programes de Serveis Col·laboratius del Departament d'Ensenyament, que ja porten dos anys emetent  alguns dels contes del concurs.

D'aquesta manera, i amb la col·laboració amb la gravació del disc del "Llibre i disc del Concurs de podcast-Contes del Món", Ràdio 4 continua sent Ràdio Amigadonant suport al projecte educatiu, com també ho fan altres ràdios que emeten els contes participants al concurs.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies