Titular notícies

RÀDIO 4 CONTINUA DONANT SUPORT a CONTES del MÓN com a RÀDIO AMIGA

Dimarts 24 Setembre 2013

Un any més, Ràdio 4 continua donant suport a Contesdelmon.org, no només col·laborant en la gravació del disc dels "Llibres i disc del Concurs de podcast", sinó també amb l'emissió dels contes participants al concurs. Així, el magazín El millor de cada casa (freqüències i online) emetrà de nou cada setmana una història del Concurs dels Contesdelmon.org com a Ràdio Amiga. Aquesta és una de les diverses emissores que emeten periòdicament els contes i que recolzen el projecte educatiu. 

ràdio 4 El programa "El millor de cada casa" de Ràdio 4 és un magazin conduït per Miquel Murga, els dissabtes i diumenges de 9h a 12h, per tal de reunir a la família i passar amb bon humor els matins del cap de setmana. Dintre del mateix, hi ha un espai coordinat per en Cinto Niqui, director de l'Altra Ràdio, i en Pitu Martínez, cap de programes de Serveis Col·laboratius del Departament d'Ensenyament, que ja porten dos anys emetent  alguns dels contes del concurs.

D'aquesta manera, i amb la col·laboració amb la gravació del disc del "Llibre i disc del Concurs de podcast-Contes del Món", Ràdio 4 continua sent Ràdio Amigadonant suport al projecte educatiu, com també ho fan altres ràdios que emeten els contes participants al concurs.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies