Titular notícies

NO HO CONTIS als MEUS PARES d'ONA MALLORCA amb el CONCURS de PODCAST CONTESDELMON.ORG

Dijous 18 Novembre 2010


El dissabte 30 d'octubre a les 10'30h vam tenir l'ocasió de parlar sobre el Concurs de podcast - Contes del Món al programa "No ho contis als meus pares!" d'Ona Mallorca (98.0 FM i online). Una emissora de ràdio més que s'anima a ser una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org, una emissora que s'anima a emetre periòdicament els vostres contes. Contes que arribaran a les Illes Balears!


El programa "No ho contis als meus pares" és un magazin educatiu amb continguts per a tota la família. Els infants, nins i adolescents tenen la paraula. I els pares i mares... molt a aprendre! Un programa que condueix Regina Cortès i que s'emet en directe cada dissabte de 10 a 13 hores.

Els periodistes Regina Cortès i Jordi Caballero van parlar amb Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, sobre la bona acollida que té el Concurs de podcast - Contes del Món. El concurs que posa les noves tecnologies al servei de la cultura de tradició oral, que potencia els contes com a element cultural que compartim tots els pobles de la Terra, i que combina la modernitat d'internet amb les ancestrals històries populars transmesses oralment al caliu d'un bon foc.

Regina Cortès va remarcar el fet què tal i com ha arrencat la segona edició del Concurs de podcast - Contes del Món -amb més de 110 centres participants d'arreu de Catalunya- és el millor indicador de què el concurs té bona salut. Un concurs amb molts significats: un procés d'aprenentatge per tots aquells que hi participen, un intercanvi cultural, una eina d'acollida per als nouvinguts, una manera d'alçar la veu d'aquells que venen d'altres països. En definitiva, una iniciativa totalment popular. A més, el Concurs de podcast - Contes del Món vol recuperar el valor del procés per sobre del resultat o el premi final.
rtv ona mallorca

ona mallorca No obstant això, un dels resultats més gratificants és poder llegir, escoltar i veure els contes al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i poder escoltar els vostres contes a les "Ràdios amigues". Ara també arribaran a Mallorca gràcies a la complicitat d'Ona Mallorca, la nostra nova ràdio amiga!

Vam acabar l'entrevista escoltant un dels contes participants, la millor manera de mostrar i contar aquest Concurs de podcast - Contes del Món.Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies