Titular notícies

IMAGEN EN ACCIÓN amb la PRESENTACIÓ del LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG a l'ABACUS de L'H

Dilluns 25 Octubre 2010


Imagen en acción i COMSOC - Comunicació Social han iniciat una relació de col·laboració en el marc del "Concurs de podcast - Contes del Món" per tal de generar material fotogràfic de la iniciativa. És d'aquesta manera, gràcies a les imatges immobilitzades per en José Antonio Sánchez i en Ferran Puig de Imagen en acción, que podem compartir un grapat de fotografies de l'acte de presentació del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que va tenir lloc el dijous 14 d'octubre a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat.


logo imagen en accion
Imagen en acción (IEA) és una ONG espanyola estructurada a manera d'agència de fotografia sense ànim de lucre. Està especialitzada en la cobertura fotogràfica d'esdeveniments i activitats d'ONGs, i reportatges per a sensibilització. Imagen en acción funciona gràcies a la col·laboració altruista de fotògrafs professionals i aficionats. El seu fi últim és millorar la visibilitat d'ONGs i col·lectius del tercer sector.

La motivació principal de crear Imagen en acción sorgeix en comprovar què hi ha moltes ONG treballant en qüestions d'acció social (immigrants, gent gran, barris desfavorits, cases d'acollida, quart món i persones sense llar, igualtat de gènere, etc.), sensibilització i cooperació internacional (educació, salut, desenvolupament rural, drets humans, etc.) i, en canvi, moltes vegades, aquesta tasca no és visible o es té una imatge distorsionada d'aquesta. Per pal·liar aquests problemes, IEA posa a disposició d'altres organitzacions un grup d'experts en fotografia, professionals i aficionats, ben coordinats i que compten amb els mitjans, les ganes i el coneixement necessari.

llibre contes del mon abacus llibre contes del mon abacus

En l'acte de presentació del primer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del món" celebrat el dijous 14 d'octubre a les 19h a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat, vam comptar amb la participació especial de:
 
- Pilar Sampietro, periodista de Ràdio 4 i autora del pròleg
- Manel Hernández del grup Articulat i membre de l'AMAPEI
- Olimpia González, coordinadora de la ràdio a l'Escola Margarida Xirgu de Badalona
- Inés Nguema, docent de l'Institut Joan Miró de L'Hospitalet de Llobregat
- Dahiana Ramírez, alumna de 4rt d'ESO de l'Institut Joan Miró de L'Hospitalet de Llobregat
llibre contes abacus

L'Albert Forcades, director de gestió de botigues de l'Abacus, i el Lluís Esteve, Regidor d'Educació de L'Hospitalet de Llobregat ens van donar la benvinguda a l'Abacus i a la ciutat de L'Hospitalet. Va moderar l'acte Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social.

Entre la vintena d'assistents vam sortejar 5 exemplars del llibre i disc dels Contesdelmon.org. Si encara no tens el teu exemplar, el pots reservar online o comprar directament a les nostres "Llibreries amigues".

Podeu veure totes les fotografies cedides per Imagen en acción, en l'àlbum de Contesdelmon.org i en l'àlbum de Flickr.


Comentaris
  1. jose sanchez ( 25/10/2010 01:01:16 )
    Desde Imagen en Acción,  os damos las gracias por haber contado con nosotros, y seguro que éste será un muy buen comienzo para futuras colaboraciones

    José S Raz
    coordinador en Catalunya de IeA
    barcelona@imagenenaccion.org
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies