Titular notícies

A ABACUS COOPERATIVA TROBAREU el LLIBRE i DISC del CONCURS de PODCAST - CONTES DEL MON

Divendres 15 Octubre 2010


Des del 1968, Abacus cooperativa s’ha anat consolidant com una realitat sòlida en l’àmbit empresarial català i s'ha convertit en un altaveu de valors per al desenvolupament cultural i social del nostre país. Més de quaranta anys després del seu naixement, la cooperativa segueix apostant amb la mateixa convicció de sempre pel compromís amb la societat i pel compromís amb els valors cooperatius. Participació, innovació, lideratge, productes per la educació i la cultura, presència en els territoris i el consum responsable són el seu horitzó. Des del dijous 14 d'octubre pots demanar el teu exemplar del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" a la teva botiga d'Abacus més propera.


Abacus cooperativa és una empresa d'economia social dedicada a la distribució de productes culturals i educatius: llibres de ficció i no ficció, llibres infantils i juvenils, llibres de text, papereria, joguines, música, multimèdia i reprografia.

logo abacus contes del mon concurs

Arran l'acte de presentació del primer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món" que va tenir lloc el dijous 14 d'octubre a l'Abacus de L'Hospitalet, pots sol·licitar el teu exemplar del material a qualsevol de les botigues d'Abacus de Catalunya. En un dia, el tindràs a les teves mans.

Si ho prefereixes, perquè no et pots esperar, apropa't a l'
Abacus de L'Hospitalet de Llobregat (Rambla Just Oliveras nº 5) i compra'l directament. El PVP és de 10 euros.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies