Titular notícies

A la LLIBRERIA LA PILONA de MALGRAT DE MAR TROBAREU el LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG

Dimecres 17 Novembre 2010


Cada vegada en són més les "Llibreries amigues" que posen a la vostra disposició el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Aquesta vegada és la Llibreria La Pilona de Malgrat de Mar qui posa damunt el taulell aquesta obra col·lectiva que combina les noves tecnologies de la comunicació i la cultura popular de tradició oral. A la comarca del Maresme, a la població de Malgrat de Mar, hi trobareu aquesta llibreria amb una extensa varietat de productes, on la secció de contes hi té un lloc privilegiat. Acosta't a la Llibreria La Pilona i adquireix el teu exemplar!


El seu catàleg es regeix pels criteris d'interès general, educació i valors socials. Des del dia 29 d'octubre, a la botiga, tenen a la vostra disposició el llibre i disc del primer "Concurs de podcast - Contes del Món". Cada vegada tens més a prop el teu exemplar!

logo llibreria pilona

La Llibreria La Pilona està situada al centre de la ciutat, en concret al c/ Carme nº 67 de Malgrat de Mar. Podeu visualitzar el mapa.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies