Titular notícies

A la LLIBRERIA CATALÒNIA TROBAREU el LLIBRE i DISC dels CONTES DEL MÓN

Dijous 11 Novembre 2010


Ja podeu adquirir el vostre exemplar del llibre i disc del primer "Concurs de podcast - Contes del món" a la
Llibreria Catalònia, situada en ple centre de Barcelona. Un material que podeu adquirir a les "Llibreries amigues" o que podeu reservar online. La Llibreria Catalònia, amb més de setanta anys d'història, compta amb un estoc de seixanta mil títols, entre els quals hi podràs trobar aquesta obra col·lectiva d'infants i joves que conten històries dels pobles de la Terra.

logo llibreria catalonia La Llibreria Catalònia va obrir el seu establiment el 29 de desembre de 1928, ara fa vuitanta-dos anys, a la Plaça de Catalunya 17. Al 1931 es va traslladar a la seva ubicació actual, a la Ronda de Sant Pere, número 3. Durant tots aquests anys, s'ha consolidat com una de les llibreries de referència de la ciutat de Barcelona.
 
Amb tres plantes, cinc nivells i més de 800m2, els contes hi tenen un espai especial reservat. I és que la lLibreria Catalònia és una empresa compromesa amb uns valors. Sobretot a causa del seu passat viscut, ja que acabada la Guerra Civil els seus fundadors van haver de marxar a l'exili i per suggeriments prou explícits van haver de canviar el nom de la Societat i de la Llibreria que, fins el 1976 no recuperaria el seu nom original. Així, la lLibreria Catalònia es defineix com una empresa de servei als principis democràtics i progressistes.
 
Un altre dels seus compromisos és tenir tots els llibres significatius disponibles de totes les seccions i especialitats. Un catàleg que tria la Llibreria i on des d'ara mateix ja hi podràs adquirir el teu exemplar del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

La Llibreria Catalònia està a la Ronda de Sant Pere, nº 3 de Barcelona.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies