Titular notícies

A la CIUTAT INVISIBLE de SANTS TROBAREU el LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG

Divendres 1 Octubre 2010


La Ciutat invisible de Sants (Barcelona) és un projecte cooperatiu i autogestionari que té com a objectiu la construcció d’alternatives laborals al sistema econòmic actual. Des del divendres 17 de setembre, a la botiga de la iniciativa, tenen a la vostra disposició el llibre i disc del primer "Concurs de podcast - Contes del Món". Cada vegada tens més a prop el teu exemplar!


L'activitat de la Ciutat Invisible està dirigida a crear i difondre continguts crítics que impulsin processos de transformació política i social. Això mitjançant la potenciació i construcció de xarxes d’intercooperació vinculades amb l’economia solidària. I també a través de l’extensió de pràctiques polítiques autoorganitzades i autònomes de reapropiació de la política a nivell local.
logo ciutat invisible  logo llibre contesdelmon

Les actuacions de la Cooperativa per tant es reflecteixen en la llibreria crítica, la comunicació gràfica, la investigació social, el desenvolupament d’estratègies comunicatives i la intervenció comunitària.

El "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" ja forma part del catàleg de la botiga de la Ciutat invisible situada
físicament al c/ Riego nº 35 de Sants (Barcelona).


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies