Titular notícies

VOLEM PA amb OLI de RÀDIO ARENYS COMPARTEIX els CONTES del MÓN

Dilluns 29 Març 2010


El programa "Volem pa amb oli" de Ràdio Arenys (91.2 FM i
on line) que condueix Carlota Tanganelli de dilluns a divendres entre les 17 a 19h, ens va trucar el divendres 29 de gener a les 18'05h per parlar sobre el "Concurs de podcast - Contes del Món" i anunciar que l'emissora degana de Catalunya i l'emissora municipal d'Arenys de Mar ja és una "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org. Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar el perquè de tot plegat.


"Volem pa amb oli" de Ràdio Arenys
 és gastronomia, literatura, tecnologia, música, salut, però també és entrevistes, connexions en directe i un recull de tota l'actualitat cultural d'Arenys de Mar. És de tot una mica, ben amanit, això sí, amb un rajolí d'oli del bo perquè les tardes de 5 a 7 es passin més a gust, amb la companyia de Carlota Tanganelli. A més, cada divendres cap a les 17'30h emeten un conte.

En aquesta ocasió l'Elena Viu va ser l'encarregada de parlar amb en Damià qui va a explicar l'origen i els projectes de COMSOC i el propòsit de contribuir a sociabilitzar la comunicació. També vam recordar les beceroles de la iniciativa dels contes. Damià va destacar que el concurs, entre d'altres finalitats, busca recuperar les arrels populars i tradicionals de les diferentes cultures que conviuen en el planeta Terra.

Escolta l'entrevista en aquest enllaç.
 


Més, sobre...: ong , internet , concurs , podcasts , contes , del , món , radio , arenys , dibuixa , ilustracions , nens , nenes
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies