Titular notícies

DIBUIXA pels CONTES del MÓN a L'INFORMATIU de RÀDIO L'H

Dimecres 24 Març 2010


El dimecres 17 de març en
L'Informatiu Migdia de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online), Antonio García i Francisco Duran, destaquen la bona acollida de la iniciativa "Des de L'Hospitalet, dibuixa pels Contes del Món". A més, en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social avalua l'aventura de les il·lustracions per a completar el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i destaca el total d'infants i joves participants conjuntament amb el "Concurs de Podcast" que va tenir lloc a la Provincia de Barcelona.


Escolta
aquí l'àudio de la notícia a L'Informatiu de Ràdio L'H.

Si vols conèixer quins centres educatius participaran en la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món" entra a
aquí.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies