Titular notícies

DIGUES COM de COMRàdio ja és RÀDIO AMIGA dels CONTESDELMON.ORG

Dissabte 6 Març 2010


El dissabte 27 de febrer en el programa Digues COM! de COMRàdio, un espai per a la comunitat educativa de Catalunya, en Miquel Giménez va entrevistar a en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per comentar "la plaça de la vila dels Contes del Món" generada arran del concurs de podcast i per concretar la seva adhesió com a "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org. A partir del 27 de març el Digues COM! emetrà setmanalment un dels 24 contes finalistes.

 
El DIGUES COM! de COMRàdio (91 FM i online) és una iniciativa dissenyada per COMRàdio, amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat, que es presentada per Miquel Giménez i té la finalitat de fomentar la comunicació, potenciar la difusió del mitjà radiofònic i millorar les habilitats lingüístiques dels joves de Catalunya.
 
El dissabte 27 de febrer en Miquel Giménez va entrevistar -a la primera hora- als alumnes de 3er de Primària de l'Escola Collaso i Gil del barri del Raval de Barcelona, que van participar al concurs Contesdelmon.org amb "Una història del Pakistan", entre d'altres obres sonores. En aquesta conversa, al minut 20, entra en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, i agraeix el convit. Pots escoltar l'entrevista a part de la comunitat educativa de l'Escola Collaso i Gil de Barcelona aquí. Aquest centre educatiu és capdavanter en l'ús de les noves tecnologies i compta amb un canal de televisió i un de ràdio.

A la segona hora va dialogar amb en Damià, sobre la resposta de la comunitat educativa de la Província de Barcelona i els resultats de la primera edició de la iniciativa "Concurs de podcast - Contes del Món". Pots escoltar l'entrevista aquí.

En la conversa amb en Miquel Giménez anuncien que a partir del 27 de març, cada dissabte entre les 16 i les 18h,  teniu una cita amb els vostres contes.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies