Titular notícies

La PETITA ORENETA VOLA en el MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Diumenge 28 Febrer 2010

 
Com cada dissabte entre les 11 i les 12h en el
Món Obert, el programa de cooperació i solidaritat de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online), presentem -amb els autors alumnes i docents- un dels 24 contes finalistes que formaran part del Llibre i disc dels Contesdelmon.org. El darrer cap de setmana del mes de febrer ha estat el torn de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, el centre educatiu amb més contes participants al concurs de relats dels pobles de la Terra enregistrats en mp3.


A les instal·lacions de Ràdio L'Hospitalet hi van anar part de la comunitat educativa de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona: l'Emilia Baños, tutora de l'Aula d'acollida, l'Olimpia Gonzalez, coordinadora de la ràdio a l'escola, i alumnes de 4rt de Primària, ara de l'Aula d'acollida: la Muqadas Zia, qui narra el conte
“La petita oreneta”, la Isha Habib i l'Arif Mohammad, tots tres originaris del Pakistan, com el conte narrat. Els primers alumnes d'origen pakistanès de l'Escola van compartir el conte a l'Aula d'acollida i el van traduïr del urdú al català.

Pots escoltar l
'entrevista i veure l'àlbum dels autors del conte "La petita oreneta" de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies