Titular notícies

AMPLIAT el PERÍODE de PREINSCRIPCIÓ: DIBUIXA pels CONTES del MÓN!

Diumenge 28 Febrer 2010


Per tal de facilitar la participació dels centres educatius de L'Hospitalet de Llobregat en la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món", recolzada per les Regidories d'Educació i Cooperació de l'Ajuntament de L'H, hem ampliat el període de preinscripció fins al divendres 5 de març. L'Escola Frederic Mistral, l'Escola Busquets i Punset, l'IES Rubió i Ors, l'IES Can Vilumara, i fins i tot l'Escola Bressol Nova Fortuny, entre d'altres centres educatius, ja han omplert el formulari per a participar. Aprofita la darrera oportunitat per aparèixer amb els vostres dibuixos al Llibre i Disc dels Contesdelmon.org!


Aquest proposta que neix arran del "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org, i que ha comptat amb el suport del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, entre d'altres entitats col·laboradores. La primera convocatòria d'aquest concurs de contes dels pobles de la Terra enregistrats en mp3 ha estat oberta -durant el primer trimestre- als alumn@s i centres educatius de Primària i Secundària de la província de Barcelona. En total han participat 67 contes de 24 centres educatius de 16 pobles diferents: tot un estímul per la cultura popular de tradició oral!

Aquest tresor cultural comunitari el podem gaudir entrant a la nostra web i a través de totes les "
Ràdios amigues" que difonen els contes. Però abans d'acabar el present curs escolar 2009/10 volem convertir aquest material digital amb el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". I és per això que us convidem, als centres educatius de Primària i Secundària de L'Hospitalet, a participar amb les vostres obres plàstiques a "Dibuixa pels Contes del Món"!

En el llibre i disc tindrem el text i l'àudio dels 24 contes finalistes del primer concurs, però ens manquen les il·lustracions i per això comptem amb la vostra inspiració pictòrica! Us proposem que durant el mes de març treballeu 1 dels 24 contes finalistes que podeu descarregar de la plana "
Contes participants" i ens envieu el millor dibuix del vostre centre educatiu que formarà part del "Llibre i disc Contesdelmon.org".

El període de PREINSCRIPCIÓ de la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món" l'hem ampliat fins al divendres 5 de març i el període de PARTICIPACIÓ finalitza el dimecres 31 de març. Com a premi, en el mes de juny, entregarem un exemplar del llibre i disc als autors dels 24 dibuixos dels Contes del Món i també, és clar, als autors dels 24 contes finalistes del
concurs de podcast.

Omple el FORMULARI i participa des de L'Hospitalet a "Dibuixa pels Contes del Món"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies