Titular notícies

HEM TASTAT el "XAROP de la PAU" en el MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Dilluns 22 Febrer 2010


El dissabte 20 de febrer en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i
online) vam comptar amb la presència de María José Sillero, tutora de l’Aula d’acollida de l'Escola Francesc Macià de Barcelona, i dels alumnes autors dels tres contes participants del centre educatiu en el concurs Contesdelmon.org. Entre ells, l'Abina Dhital, que ens va explicar el missatge del conte "El xarop de la pau".


Aquest programa va ser molt especial perquè també vam compartir l'aventura dels contes amb els alumnes de l'Aula d'acollida de l'Escola Francesc Macià de Barcelona: en Jimmy, l'Estèfany, en Bryan, la Zenab, en Lonwei, en Fucheng, la Peimiao i la Jia que provenen de l'Equador, Bolívia, Nepal, Pakistan i Xina.

El conte "El xarop de la pau" va sortir d'una activitat sobre els relats que van fer a l'Aula d'Acollida amb l'ajut dels pares i mares, en el qual van recollir els relats del països d'orígen dels nens en la seva llengua originària i en català. D'aquest recull enregistren "El xarop de la pau" en mp3 per a presentar-lo al Concurs.

Les nenes i els nens van destacar el treball en grup que va significar compartir aquest contes tradicionals i la importancia de la pau en el món. Des de l'
Escola Francesc Macià de Barcelona han participat amb tres contes a la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". El ja esmentant, i els contes "La Patasola" (Colòmbia) i "El nen i l'agulla (Bolívia) que podeu escoltar online.

En aquest
enllaç trobeu l'entrevista a part de la comunitat educativa de l'Escola Francesc Macià de Barcelona i en aquest l'àlbum de fotografies en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies