Titular notícies

Els CONTES i els seus AUTORS cada DISSABTE en el MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Dijous 28 Gener 2010


Com us vam comentar en una anterior notícia, el dissabte 23 de gener els autors del conte "La festa del xai" de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, van ser els següents convidats de la setmana del programa
Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online). Ara ja pots escoltar l'entrevista i veure les fotografies de la trobada. El proper dissabte 30 de gener el torn és dels alumnes i docents de l'Escola Gavà Mar que ens presentaran un conte popular del Camerun: "L'esperit de la consciència".


L'Escola Margarida Xirgu de Badalona ha estat el centre educatiu amb més contes participants, un total d'11 obres sonores. El conte "La festa del xai", concretament va ser enregistrat pels alumnes i docents de la classe de 3er B de Primària. En represetació del grup van participar en el programa de ràdio la Douae, el Marcelo i el Biel.

A l'Escola Margarida Xirgu estan fent una molt bona feina amb l'us de les noves tecnologies i amb la implementació de la ràdio dins la dinàmica educativa. Per una banda estan fent passos ferms per a què sigui un mitjà de comunicació per a tota la comunitat educativa (informatiu setmanal) i per l'altra com una manera de treballar la llengua dins la vessant més competencial. De fet en el
bloc de l'escola recullen la feina que estan fent i destaquen l'entrevista en el Món Obert.

Mira les
fotografies i escolta a l'Escola Margarida Xirgu de Badalona en l'entrevista al Món Obert!

Aquest dissabte 31 de gener...


El proper dissabte 30 de gener, com sempre entre 11 i 12h, presentem
un nou conte en el Món Obert. Seran els alumnes i docents de 3er de Primària de l'Escola Gavà Mar els que visitaran els estudis de Ràdio L'Hospitalet.

Ells ens parlaran sobre el conte
"L'esperit de la consciència" (Camerun).

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies