Titular notícies

RÀDIO CIUTAT de BADALONA és una RÀDIO AMIGA de CONTES del MÓN

Dissabte 16 Gener 2010


Diem amiga a les ràdios que s'animen a emetre els contes participants en el concurs de contes enregistrats en mp3: Contesdelmon.org. En el programa Nines Russes de Ràdio Ciutat de Badalona escoltarem els vostres contes periòdicament i per això, i per comentar alguns dels resultats de la iniciativa, en Damià Caro membre de COMSOC - Comunicació Social ha estat entrevistat novament aquest dilluns 11 de gener a les 18h. Escolta l'entrevista!

nines russes rcb
A l'entrevista Damià fa una avaluació de l'alta participació obtinguda en el concurs. Al mateix temps destaca la important participació dels centres educatius de Badalona.

Escolta l'entrevista sencera en aquest
enllaç.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies