Titular notícies

L'ESCOLA CAN PARERA de MONTORNÈS del VALLÈS al MÓN OBERT de RÀDIO L'H

Divendres 15 Gener 2010


Com vam comentar fa uns dies, els alumnes i docents que han enregistrat els 24 contes que formaran part del primer Llibre i disc del Concurs Contes del Món presentaran els seus relats sonors,
cada dissabte entre les 11 i 12h, en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet. El dissabte 16 de gener a les 11'30h hem iniciat aquesta ronda d'entrevistes, que durarà fins al mes de juny, amb l'Escola Can Parera de Montornès del Vallès. Escolta i veu les fotografies dels primers docents i alumnes que parlen d'aquesta aventura humana!


En aquestes visites a Ràdio L'Hospitalet, els alumnes explicaran la seva experiència des del moment en què van decidir participar fins a l'elaboració del conte. Desprès s'escoltarà l'obra en mp3 que forma part del concurs.

En la primera visita hem rebut als alumnes i docents autors del conte "
La Berta i l'aigua". L'entrevista en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet pots escoltar- la aquí i les fotografies dels convidats aquí.

Com podreu escoltar a l'entrevista, l'idea original va nèixer en un taller de l'escola. Una professora i alumnes de Sitges van ser els autors del text i des de Can Parera van treballar el contingut i l'enregistrament de la peça. Un conte que en la seva versió original dura uns 6 minuts, un temps excessiu per a participar en el concurs i per això el van retallar abans de presentar-lo, però aquí
compartim amb goig la versió llarga del conte "La Berta i l'aigua".


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies