Titular notícies

DESITJA un BON NADAL amb la NOSTRA POSTAL i CONTE

Divendres 18 Desembre 2009


Un dels col·laboradors de COMSOC - Comunicació Social en aquest Concurs de podcast és l'ONG Iwith.org. Cada any, ells organitzen un Concurs de postals solidàries. Des de "Contesdelmon.org" hem volgut participar: hem enviat una postal i un conte que pots escoltar amb els quals esperem que saludis als teus éssers estimats en aquestes festes.


El concurs de nadales solidàries d'Iwith.org consisteix en què diferents organitzacions sense afany de lucre envien els seus dissenys de postals amb missatge. A Contes del Món hem fet la nostra amb els dibuixos dels joves protagonistes de la portada. I a més, per compartir un "conte contat" oralment hem enregistrat una història de nadal revolucionària com el Conte de l'Hogol (prem aquí per escoltar). La narració és de Damià Caro i d'Aïda Morales, membres de COMSOC - Comunicació Social. El text del conte el podeu trobar a www.hogoland.com

Afanaya't i desitja bones festes amb Contes del Món!
Aquí tens la nostra postal!


Comentaris
 1. Rafel ( 24/12/2009 08:08:55 )
  Felicitats per aquests dies de retrobaments i  també per tot l'any nou 2010!!!!. Un cabàs de bones energies. Castelló. La Plana Alta.
 2. Marc, Míriam Oriol i Roger ( 21/12/2009 08:08:50 )
  Us desitjem molt BON NADAL i Feliç ANY NOU.
  Un petó
 3. Àngels ( 19/12/2009 11:11:38 )
  Bon Nadal i feliç Any Nou.
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies