Titular notícies

ATENCIÓ: els VOSTRES CONTES a RÀDIO L'HOSPITALET

Divendres 11 Desembre 2009


Tal i com està establert a les bases del concurs de Contesdelmon.org aquest dissabte 12 de desembre comencen a emetre en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM) les vostres històries que participen en la primera edició del Concurs de podcast - Contes del Món. No t'ho perdis! Si encara no has enviat el teu conte, tens temps fins al divendres 18 de desembre i a partir del dilluns 21 de desembre ja pots començar a votar!


Els contes sonaran al programa, Món Obert, de Ràdio L’Hospitalet programa dedicat a la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional i que és presentat per Carolina Clemente, Ramón Viladomat, Siscu Baiges i Damià Caro i que s'emet els dissabtes de 10 a 12h en el 96.3 de la FM i a www.radiol-h.cat.

Aquest espai el realitza l’associació Solidaritat i Comunicació (SICOM) i vol donar a conèixer lesactivitats que des de l'àmbit privat i el públic es fan en el camp de la cooperació amb les persones i comunitats més necessitades del Tercer Món, amb un interès especial a difondre el treball de les organitzacions no governamentals pel desenvolupament de L’Hospitalet i les activitats solidàries que es fan a aquesta ciutat.

Mitjançant la ràdio tota la comunitat educativa podrà escoltar els vostres contes. Però no t'oblidis que a la nostra pàgina Contes del Món, també podràs escoltar les històries participants i votar per aquelles que més t'agradin.

Encara no heu enviat el vostre conte?

Recorda que els alumnes tenen fins el divendres 18 de desembre del 2009 per a enviar els seus treballs! Estigueu atents! Entre el dilluns 21 i el divendres 25 de desembre estaran obertes les votacions populars online. O sigui serà el moment on els internautes votaran els seus contes favorits. Regala un vot al teu conte preferit!

Els organitzadors hem cregut oportú establir un jurat per a què sel·leccioni finalment els 24 contes finalistes, una tria entre els més votats pels internautes, que formaran part del llibre « Concurs de podcast - Contes del Món » que serà publicat al 2010 i que és el premi del concurs.

Més, sobre...: ong , internet , contes , del mon , concurs podcasts
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies