Titular notícies

AMPLIAT el PERÍODE de PARTICIPACIÓ dels CONTES del MÓN

Divendres 4 Desembre 2009


Tenim una bona notícia!! Si encara esteu acabant el vostre Conte del Món respireu fons, perquè teniu una setmana més!! Arran de les peticions d'alguns docents, ampliem el període de participació: el darrer dia per enviar els vostres contes en mp3 passa del divendres 11 al 18 de desembre del 2009. Afanya't i aprofita aquesta oportunitat per a participar compartint les històries tradicionals dels diferentes pobles que cohabitem en el planeta Terra, utilitzant les noves tecnologies de la comunicació com el podcast.


Et recordem que el Concurs de podcast en aquesta primera edició, està obert als alumnes de Primària i Secundària dels centres educatius de la província de Barcelona. Els nens i joves hauran d'enregistrar històries de la seva pròpia cultura o d'altres tantes que cohabiten en el nostre planeta Terra. 

Els contes han de ser enviats en format mp3 i anar acompanyats de música de creació pròpia o bé extreta del catàleg de música lliure que suggereixen els organitzadors. Per a enviar-los, és tan simple com adjuntar-los al formulari d'inscripció que trobaràs a la web www.contesdelmon.org. No t'oblidis d'afegir una foto en format ".jpg" amb el/s autor/s dels contes. 

Els contes poden durar fins a 4 minuts, i ser d'autoria individual o col•lectiva. Els autors poden presentar a concurs més d'un podcast. L'obra ha de ser narrada en català, encara que es poden incloure frases en altres llengües sempre i quan no interfereixin en la comprensió de la mateixa. Trobaràs més informació a les bases. A més, si necessites ajuda per enregistrar i amb quines eines fer-ho, COMSOC t'orienta a través d'un tutorial. I per a inspirar-te, aquí tens alguns contes de mostra.

Atenció: ampliem el termini de participació i establim la votació online
!

Els alumnes tenen fins el divendres 18 de desembre del 2009 per a enviar els seus treballs! Estigueu atents! Entre el dilluns 21 i el divendres 25 de desembre estaran obertes les votacions populars online. O sigui serà el moment on els internautes votaran els seus contes favorits. Regala un vot al teu conte preferit!

Els organitzadors hem cregut oportú establir un jurat per a què sel·leccioni finalment els 24 contes finalistes, una tria entre els més votats pels internautes, que formaran part del llibre « Concurs de podcast - Contes del Món » que serà publicat al 2010 i que és el premi del concurs. La composició del jurat, formada per professionals de la ràdio i representats d'ONL, l'anunciarem en breu. En tot cas, el dimecres 30 de desembre del 2009 anunciarem la resolució del jurat, és a dir, els contes seleccionats per a formar part del llibre + CD.

De forma paral•lela els contes es difondran en el Món Obert, el programa de cooperació i solidaritat de Ràdio L'Hospitalet, que es pot sintonitzar els dissabtes de 10 a 12h en el 96.3 de la FM i a www.radiol-h.cat.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies