Titular notícies

CELEBRA la TEVA DIADA dels CONTES del MÓN

Dilluns 23 Novembre 2009


Com a element important del Concurs de podcast us proposem que celebreu una Diada dels Contes del Món al vostre centre educatiu. Una bona data pot ser per Sant Jordi, però qualsevol altre dia de l'any també. Segur que serà una bona experiència! Després anima't a enviar-nos les fotos i les compartirem online.


Engresca alumnes i mestres del teu centre a organitzar una "Diada dels Contes del Món" de la mà dels conta contes, animadors i músics que col·laboren amb nosaltres i que formen part de l'
AMAPEI – Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils o del grup Ara va de bo. Un exemple el teniu amb l'acte de presentació del concurs que vam fer el 14 d'octubre al Tradicionàrius de Gràcia.

Us convidem amb entusiasme a celebrar aquesta diada perquè pot ser una bona oportunitat per compartir tots els relats dels alumnes participants del teu centre amb la complicitat d'un artista capaç de contar i cantar contes. Et facilitem un directori d'artistes amb les dades de contacte i l'email per incloure el vostre acte al calendari celebra@contesdelmon.org.

Dibuix de www.xesco.cat

A més contribuïm a què el desig d'en mestre Xesco Boix es faci realitat: “El meu desig més pregon és que els nois i les noies del nostre País creixin bé; amb el cap ben clar i el cor ben net. Les cançons, els contes, les endevinalles, el folklore actiu, en resum, poden fer-hi molt. Les cançons espongen el cor, ajuden a estimar, encoratgen, apaivaguen, creen climes d'unió i de calma. Els contes, d'altra banda, esperonen la fantasia, amplien i enriqueixen el vocabulari i, sobretot, fan passar estones d'allò més agradables.”

Francesc Boix i Masramon, Xesco Boix (Barcelona, 1946 - Malgrat de Mar, 1984), fou un músic i cantant català de folk i de cançó infantil. Fill del poeta Josep Maria Boix i Selva i de Xita Masramon, en Xesco Boix fou un gran comunicador, especialment entre els infants.

  • F o t o s
  Una vegada celebrada la festa envian's les vostres fotos. Ho pots fer a través del nostre espai al Facebook o bé mitjançant aquest senzill formulari.

Més, sobre...: ong , internet , contes , del mon , concurso de podcats
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies