Titular notícies

L'HOME DEL SAC, de Jaume Barri

Dilluns 14 Setembre 2009


En Jaume Barri comparteix "L'home del sac", un conte que va escriure ara fa 12 o 13 anys quan buscant, buscant, no va trobar cap història que parlés d'aquesta figura. En Jaume ens explica que aquesta és d’aquelles llegendes que tothom en parla i ningú no les sap. L’home del sac és un adult portat per la cobdícia que, com els nens, no acaba de ser conscient de les males conseqüències que poden tenir els seus actes. Lluny de ser cruel, l’home del sac actua sense pensar massa, però en adonar-se del mal que causa als nens combina el penediment i la màgia com a fórmula per arranjar la desfeta.Comentaris
  1. Marta ( 15/12/2019 12:12:52 )
    mpratgalito@hotmail.com
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies