Titular notícies

ABIYOYO, del grup Articulat

Dilluns 14 Setembre 2009


"Abiyoyo" és un conte de Charles i Peter Seeger. La música és una melodia popular de Sud Àfrica. A Catalunya el va popularitzar Xesco Boix. Es pot trobar en la seva versió original al disc d'en Xesco "La Granota tocada del bolet" i a "Cavallet de Cartró" del grup Ara va de bo. El Manel Hernández del grup Articulat comparteix la seva interpretació.Comentaris
  1. Irene Pallerès Grau ( 27/10/2009 07:07:16 )
     Encara recordo (sembla que l'estic veient) en Xesco Boix explicant-lo. Era tan divertit! I els nens s'ho passaven d'allò més bé. Per cert, no sabia qui n'era l'autor, ni tampoc de la música. El curs passat en vaig fer una adaptació per llegir a la Ràdio Prat amb els meus alumnes de l'Aula d'Acollida. Els hi va agradar molt. Els informaré i l'escoltarem junts. Gràcies.
  2. montse S ( 26/10/2009 03:03:14 )
    Aquest ja el coneixia, m'ha agadat sentir-lo i recordar com l'explicava el propi Xesco Booix
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies