1º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la primera categoria.
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

El jardí de les ombres

Dimarts 13 Desembre 2011

Aquest  és un conte tradicional de Moçambic. Ens parla del record de la gent que ja no hi és i que nunca se'n van perquè mai ens oblidem. Està explicat  a través d'una àvia i un nen que viuen en un poblat. És una mica màgic tal com és el text. És una versió d'un conte de tradició oral que s'ha recuperat d'una àvia de Maputo ( capital de Moçambic). S'ha escollit perquè estem treballant un projecte amb les escoles d'aquesta ciutat. Tots hi han participat ja que s'ha hagut d'adaptat, de fer el dibuix i de gravar-lo.Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon