1º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la primera categoria.
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

El drac i l'amistat

Dilluns 12 Desembre 2011

Aquest conte inventat per nens i nenes de 2on i 3er de Primària a l'activitat extraescolar de periodisme de l'Escola Joan Maragall d'Arenys de Mar. Tracta d'una bruixa que volia dominar el món, aquesta tenia un drac molt dolent que feia tot el que la bruixa li deia tot perquè és volia venjar dels humans i sobretot dels nens perquè no li agradaven gens...Més sobre...: el , drac , drac , i , l'amistat , escola , joan , maragall , arenys , de , mar
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon