3º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la tercera categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

La pobra formiga

Diumenge 11 Desembre 2011

Des de l'Institut Joaquima Pla i Farreras de Sant Cugat del Vallès compartim un conte tradicional del Pakistà. Aquest conte ens parla de l'amor impossible entre el príncep de les formigues i la princesa dels humans. Hi ha una mica de tot: intriga, crueltat, emoció.... Al final el què ens vol dir aquest conte és que mai, et creguis millor que els altres només perquè, com en aquest cas, siguin més petits, o siguin diferents de tu.Més, sobre...: pobra formiga
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon