2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Epaminondes

Dimecres 7 Desembre 2011

Aula d'Acollida de l'Institut Ernest Lluch de Barcelona. Conte de tradició africana. Aquesta és la història d’una mare que va tenir un fill i com que era molt pobra i no li podia deixar molts diners va decidir que li deixaria un bon nom: Epaminondes, que així era com es deia un general molt llest de l’Antiga Grècia. Quan va créixer la mare l’enviava a fer encàrrecs a casa de la seva padrina que sempre li donava alguna cosa per emportar-se. L’Epaminondes volia seguir els consells de la seva mare, però mai l’encertava. Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon