3º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la tercera categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

L'aventura dels Chamacocos

Dimecres 7 Desembre 2011

Aquest conte tracta de una noia que es rica, té uns pares que no la deixen ajuntar-se amb els seus amics perquè son pobres. La noia un dia esta en un llac y un caiman li anava a atacar, però els nois la van salvar. La nena va a anar a avisar al seus pares i a dir que l’ havien salvat els nois. Els pares van considerar que tindrien que ser amics i van fer una festa i van ser amics.Més sobre...: Chamacocos , Pitiantuta , Caimà , paraguay , amistat
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon