Titular notícies

PRESENTACIÓ del 2on LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG a l'ABACUS de SANTS - HOSTAFRANCS!

Dijous 10 Novembre 2011


El dijous 1 de dessembre a les 18'30h esteu convidats i convidades a l'acte de presentació del segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que tindrà lloc a l' Abacus de Sants - Hostafrancs   (c/ Creu Coberta nº 93. Mercat d'Hostafrancs, Barcelona). Presentarem aquesta obra col·lectiva que és fruit de l'esforç i la il·lusió de 46 escoles i instituts de 39 municipis de Catalunya. Vine, i compartirem una bona estona!


Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social us convidem a la presentació d'una obra col·lectiva dels i pels infants i joves que pretén posar les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral, al servei de la comunitat educativa catalana que fomenta la interculturalitat com una oportunitat d’aprenentatge comunitari.

Una obra comunitària mereix una presentació col·lectiva, i així serà:

 - Marta Obrador, mestra de l'Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta.
- Maria Conesa Fransoy, alumna de l'Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta.
- Carles Cuberes, animador de l'AMAPEI.
- Pitu Martínez, membre de l'Equip del Programa eduCAT 2.0 del Departament d'Ensenyament.
- Cinto Niqui, director del programa L'Altra Ràdio de Ràdio 4.
- Eva Cabrera. Correctora Lingüística del 2on llibre dels Contesdelmon.org.


Ens acompanyarà Albert Forcadas. director de gestió de botigues de l'Abacus i moderarà l'acte Damià Caro, membre de l'Associació COMSOC - Comunicació Social.
abacus contes del mon podcast

Imatge de la presentació a l'Abacus de L'H


El segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" -amb un PVP de 10 euros- recull el treball d'infants, joves i docents sobre històries originàries de diversos pobles de la Terra: Àfrica, Amazones, Canadà, Catalunya, República del Congo, Cuba, Equador, Índia, Iraq, Irlanda, Japó, Mali, Marroc, Pakistan, Senegal, Tibet i Xina. La publicació la podeu reservar online i adquirir a les "Llibreries amigues".

El dijous 1 de desembre a les 18'30h, a l'Abacus de Sants - Hostafrancs, us animem a conèixer una iniciativa social sense ànim de lucre que ha comptat amb la il·lusió de més de 1.000 joves. Joves que s'han animat durant el curs 2010/11 a escriure, enregistrar en mp3 i dibuixar contes arrelats als pobles de la Terra.
portada segon llibre contes mon

>> US ESPEREM! <<


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies