Titular notícies

ATENCIÓ! El 10 de DESEMBRE S'ACABA el PERÍODE de PARTICIPACIÓ del 2on CONCURS CONTESDELMON.ORG

Dimecres 10 Novembre 2010


D'acord amb les bases del segon "Concurs de podcast - Contes del Món" el divendres 10 de desembre del 2010 és el darrer dia per enviar els vostres contes enregistrats en mp3 i il·lustrats. Tot just d'aquí a un mes. Així que els 110 centres educatius inscrits ja podeu participar en aquesta iniciativa que posa les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral. Les vostres obres sonores s'emetran a les "Ràdios amigues" i si formeu part dels 24 contes finalistes, us podreu llegir i escoltar en el segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Ja hem rebut alguns contes, però encara estem esperant el vostre!

 
Aprofitem per recordar-vos que heu d'enviar el podcast, el text i el dibuix sota el mateix títol. L'àudio del conte en format ".mp3", el text en ".doc" i el dibuix en ".jpg". Ho heu d'enviar a través del "Formulari de participació".

En el cas concret de la il·lustració, a més, heu d'enviar l'original per correu postal a
Ràdio L'Hospitalet (Plaça de Francesc Macià i Llussà, 25-29. 08902 L’Hospitalet) a nom de Damià Caro (Món Obert).

Els "
Contes de mostra", fets per animadors i contacontes de l'AMAPEI i el grup Ara va de bo, i els "Contes participants" del primer concurs, us poden servir de referència. Aquests i altres contes d'artistes musicals els trobareu a "Escoltar". I una sel·lecció de 24 contes la tocareu amb les mans gràcies al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que podeu reservar online i adquirir a les nostres "Llibreries amigues".

Procureu no esperar fins al darrer dia per compartir el vostre conte del món: el divendres 10 de desembre del 2010.
participa
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies