Titular notícies

ACTE de PRESENTACIÓ del LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG a l'ABACUS de L'HOSPITALET

Divendres 1 Octubre 2010


El dijous 14 d'octubre a les 19h esteu convidats a l'acte de presentació del primer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món" que tindrà lloc a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat (c/ Rambla Just Oliveras nº 5 - Metro L1 Avinguda del Carrilet). Presentarem aquesta obra col·lectiva que és fruit de l'esforç i la il·lusió de 32 centres educatius de les comarques barcelonines. Vine, i compartirem una bona estona!


Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social us convidem a la presentació d'una obra col·lectiva dels i pels infants i joves que pretén posar les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular de tradició oral, al servei de la comunitat educativa catalana que fomenta la interculturalitat com una oportunitat d’aprenentatge comunitària.

Una obra comunitària mereix una presentació col·lectiva, i així serà:

 
- Pilar Sampietro, periodista de Ràdio 4 i autora del pròleg
- Manel Hernández del grup Articulat i membre de l'Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils - AMAPEI
- Inés Nguema, docent de l'Institut Joan Miró de L'Hospitalet de Llobregat
- Olimpia González, coordinadora de la ràdio a l'Escola Margarida Xirgu de Badalona
- Lluís Esteve, Regidor d'Educació de L'Hospitalet de Llobregat

També comptarem amb la participació de la Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de L'Hospitalet i amb l'Albert Forcades, director de gestió de botigues de l'Abacus. Moderarà l'acte Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social.
foto diada contes del mon

Entre els assistens sortejarem 5 exemplars del llibre i disc dels Contesdelmon.org.
 
El dijous 14 d'octubre a les 19h, us convidem a l'Abacus de L'Hospitalet de Llobregat, us animem a conèixer una iniciativa social sense ànim de lucre que ha comptat amb l'il·lusió de més de 1.000 joves. Joves que s'han animat durant el curs 2009/10 a escriure, enregistrar en mp3 i dibuixar contes arrelats als pobles de la Terra.
 
portada llibre contes interior contes del mon

La publicació -amb un PVP de 10 euros- recull el treball d'infants, joves i docents sobre històries originàries de diversos pobles de la Terra: Bulgària, Camerun, Catalunya, Congo, Egipte, Etiòpia, Índia, Japó, Mali, Marroc, Mèxic, Moldàvia, Nepal, Pakistan, Perú, Rússia, Sàhara Occidental, Senegal i Uruguai.

>> T'ESPEREM! <<
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies