Titular notícies

PUBLICADES les BASES del SEGON CONCURS de PODCAST - CONTES del MÓN

Dimarts 28 Setembre 2010


Un cop ha finalitzat el període de preinscripció -amb
més de 100 centres educatius participants- publiquem les bases del segon "Concurs de podcast - Contes del món", que compta amb el patrocini del Departament de Cultura, la Secretaria de Joventut i la col·laboració del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Les bases us serviran de guia per preparar el text, enregistrar en mp3 i dibuixar contes populars, tradicionals o de creació pròpia d'arreu del món! Trobareu tots els detalls imprescindibles per posar-vos en marxa, com: qui hi pot participar, com gravar el podcast, els períodes d'entrega dels treballs i de votació popular online.

 
La principal novetat de les bases és la incorporació del dibuix. Així doncs us animem a enregistrar contes del món en mp3 i a il·lustrar cadascun de les obres sonores participants. D'aquesta manera si formeu part dels 24 finalistes del segon concurs, podreu llegir, escoltar i veure els vostres relats al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

Com en la primera convocatòria, "La música del conte haurà de ser de creació pròpia o pertànyer a la família de la
música lliure." i us facilitem la plana "Suport" per no atabalar-se amb els temes tècnics i anar a pams.

logo contes del mon

El període de participació s'obre el dilluns 18 d'octubre i es tanca el divendres 10 de desembre del 2010. La setmana del 13 de desembre serà la setmana de votació popular online. Els internautes escoltareu i triareu online els vostres 50 contes preferits. Posteriorment una jurat format per professionals de la ràdio i representants d'organitzacions no lucratives (ONL) resoldran sobre les 24 obres que formaran part del segon llibre i disc del concurs. Per cert, us recomanem la primer edició del material, doncs és un excel·lent model de referència per escoltar, llegir i veure quin tipus de contes han estat els finalistes. Reserva'l online!

Prepara amb estima i amb llenguatge radiofònic les teves històries. A partir del mes de gener del 2011 els contes participants en el segon "Concurs de podcast - Contes del Món" s'emetran setmanalment en el Món Obert de Ràdio L'Hospitalet i en altres "Ràdios amigues" com Ràdio Ciutat de Badalona i Ràdio Vilassar. El curs escolar 2009/10 van ser més de 10 emissores de ràdio les que van difondre periòdicament els vostres contes!

Ens agrada recordar que els animadors i conta contes de l'AMAPEI i del grup Ara va de bo han estat els primers en enregistrar contes per a Contesdelmon.org. Trobareu les aventures del "Abiyoyo", de "L'home del sac", de la "Cuca de llum", de la "Faula xinesa", i de molts més a "Contes de mostra".

Més endavant hem rebut relats sonors de diversos artistes musicals que han compartit en mp3 contes com el capverdià "Blimundo", el brasiler "Saci Pererê", el taiwanès "Illes del paradís", i el nord americà "Conte del seny i la saviesa". Trobareu els contes a "Contes d'artistes musicals".

Amb aquest repàs, no podem deixar d'esmentar els 67 contes plens d'il·lusions que van
participar en la primera convocatòria del concurs. A "Contes participants" els trobareu tots.Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies