Titular notícies

Dilluns 19 Juliol 2010

El
Món Obert d'estiu de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) porta 5 anys sent l'únic programa de ràdio dedicat en exclusiva al Turisme responsable de les Organitzacions no lucratives (ONL) i des de l'any 2008 acomiaden els viatges radiofònics amb un conte del poble de la Terra que visiten. És aquesta una de les llavors que han generat la creació del "Concurs de podcast - Contes del Món". En la cinquena edició Irene Desumbila és la viatgera literària i musical, Natàlia Rivero la productora i Damià Caro el locutor. T'ho expliquem amb un vídeo.

Dilluns 10 Maig 2010

El programa "Solidària" de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) dedica el capítol 337 a la iniciativa Contesdelmon.org. Així a partir del 30 d'abril diverses televisions locals de Catalunya han emès aquest complet reportatge que parla del "Concurs de podcast - Contes del Món" i de "Dibuixa pels Contes del Món". Dues propostes participatives que han comptat amb l'energia d'un miler d'infants i joves de la província de Barcelona. El vídeo inclou una entrevista a Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, que explica el projecte que motiva el naixement de l'organització, amb web www.coneixmon.org, els objectius del concurs de contes i els resultats materials i immaterials.

Divendres 16 Abril 2010

El divendres 19 de març del 2010 l'Informatiu vespre de
Televisió L'Hospitalet va destacar la iniciativa "Dibuixa pels Contes del Món", en la què han participat 24 grups classe de 8 centres educatius de L'Hospitalet de Llobregat. Un equip de l'emissora s'ha desplaçat a l'Institut Joan Miró, la comunitat educativa que més il·lustracions aporta al "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", en total 8. Doncs s'han animat a participar -les dues línies- de 1er, 2on, 3er i 4rt d'ESO.

Dilluns 15 Març 2010
 
En L'Informatiu del dijous 4 de març
Gavà Televisió va destacar que el grup classe de 3er de Primària de l'Escola Gavà Mar de Gavà (Baix Llobregat) va participar en el "Concurs de podcast - Contes del Món" amb una història originària del Camerún: "L'esperit de la consciència". Una obra sonora que formarà part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que publicarem en el present curs escolar. Amb tots vostès: la notícia audiovisual des de la mateixa aula!

Dimecres 17 Febrer 2010

El 14 d'octubre del 2009 des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social vam celebrar l'acte de presentació del "
Concurs de podcast - Contes del Món" al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. A l'acte vam gaudir dels contes i cançons del Jordi Roura i la Laura Pérez, del grup Ara va de bo; de l'Oriol Canals, coordinador de l'AMAPEI; i del Manel Hernández, del grup Articulat. Però no ho vam fer sols!

Dimecres 30 Desembre 2009

SICOM TV té la missió de donar a conèixer les activitats de les ONG catalanes i és per aquest motiu que va entrevistar en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, per difondre les tasques de l'organització i el Concurs de Contes del Món enregistrats en mp3. Observa, escolta i llegeix l'entrevista audiovisual que va ser publicada el divendres 25 de desembre del 2009 a la web www.sicomtv.org

Dimarts 22 Desembre 2009

A les 22h del dijous 3 de desembre del 2009 en Damià Caro, membre de
COMSOC - Comunicació Social, va participar en el programa L'imperdible de Televisió L'Hospitalet, conduït per Aurora Antón i Eduard Ferrando, per parlar del Concurs de podcast - Contes del Món. Una iniciativa participativa que pretén posar les noves tecnologies de la comunicació al servei de la cultura popular. Perquè el conte té molt a contar!

Feed RSS de notícies