2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Dimarts 13 Desembre 2011
Llegenda de tradició popular d' origen a Aragó. Narra la història dels dos amants de la ciutat de Terol i del seu amor impossible. Conte que ens mostra com es viu aquest amor tan sincer i entregat en les terres d' Aragó i ens recorda a d' altres contes, històries illegendes d' arreu del món. És un homentage a l' amor. esperem us agradi.

Dilluns 12 Desembre 2011
Pan Gu i la creació del món és un conte de tradició popular que narra la creació del món per la cultura xinesa. Una visió diferent per un mateix món. L' aula d' acollida de 1r d' ESO de l' Institut Numància de Santa Coloma de Gramenet us presenta aquest conte conegut per tots ells/elles. Esperem us agradi.

Dilluns 12 Desembre 2011
A Girona hi ha una bruixa que tira rocs a la gent que passa per sota la Catedral.

Dilluns 12 Desembre 2011
Aquesta llegenda ens explica on és l'entrada a l'infern i com un pagès de Tordera i va anar per desvetllar una mentida.

Dilluns 12 Desembre 2011
Aquest conte ens explica com tres germanes van fer una promesa a santa Gervàsia per tal de salver la vida de la seva mare.

Dilluns 12 Desembre 2011
Conte de creació pròpia que reflecteix la necessitat de vetllar pel medi ambient, amb actituds favorables de tenir-ne cura i alhora, agafar consciència del fet de preservar-lo, tenint en compte que és habitat per altres éssers vius.

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 2 de 5è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla anomenada: La novia d’Algendar.  El missatge principal és  la història d’amor entre una jove menorquina i un  home d’origen musulmà. La nostra experiència ha estat molt positiva i satisfactòria.

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 1 de 5è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla anomenada: La naveta dels tudons i el pou de s’Aimador.  El missatge principal és conèixer sa història fictícia de sa construcció de sa naveta, un dels monuments talaiòtics més importants de Menorca. La nostra experiència ha estat molt positiva.

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 7 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs  inventarem un conte entre tots, anomenat: L’aventura al bosc.  El missatge principal és que quan anem per la natura l’hem de deixar tal i com està, perquè els altres la puguin gaudir igual que nosaltres. La nostra experiència ha estat meravellosa, perquè  ens ha agradat  molt inventar, imaginar i crear  el conte. Esperem que vos agradi tant com a nosaltres!

Dilluns 12 Desembre 2011
Hola! Nosaltres som el grup 6 de 6è d’educació primària de l’escola Cor de Maria de Maó, Menorca. Per presentar-nos al concurs hem treballat amb una rondalla menorquina anomenada: Sa cova d’en Xoroi. Aquesta ens la va explicar un dels nostres avis i nosaltres l’hem adaptat un poc i hem canviat el títol: Xoroi s’enamora.  La rondalla explica una història d’amor entre una jove menorquina i un home d’origen musulmà, amb un final molt tràgic. La nostra experiència ha estat impressionant, perquè  ens ho hem passat  molt bé fent el dibuix, redactant la llegenda i fent la gravació.  Esperem que vos agradi!

Feed RSS de notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon