2º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la segona categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Divendres 16 Desembre 2011

La fada de l'ajut és un conte escrit pels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Badalona VII de Badalona. El seu orígen és l'Índia. 

Divendres 16 Desembre 2011

Tsunami a Kawalapiti és un conte que succeeix a Nicaragua, i ha estat escrit pels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Badalona VII de Badalona. 

Divendres 16 Desembre 2011

L'aventura d'en Nicolau és un conte escrit pels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Badalona VII de Badalona, i succeeix a Alaska. 

Divendres 16 Desembre 2011

El somni de Mohamed és una història que es desenovlupa a Somàlia, i que ha estat escrita pels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Badalona VII, de Badalona. 

Divendres 16 Desembre 2011

Aventura del passat és un conte que succeeix a Catalunya. Els seus autors són els alumnes de 6è de l'Escola Minerva de Calella. 

Divendres 16 Desembre 2011

Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Badalona VII són els autors del conte Desgràcia a Tozeur, que té el seu orígen a Tuníssia. 

Divendres 16 Desembre 2011

L'ocell de l'arc de Sant Martí és un conte amb orígen a Haití que ha estat escrit pels alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Badalona VII. 

Divendres 16 Desembre 2011

El conte La història de l'avet ha estat escrita pels alumnes de 5è de l'Escola Minerva de Calella. El conte se sitúa als Alps. 

Divendres 16 Desembre 2011

La barca embruixada ha estat escrita i gravada pels alumnes de de 1r d'ESO de l'Institut Joan Fuster de Barcelona. El seu orígen és Catalunya. 

Dijous 15 Desembre 2011
Tots nosaltres estudiem 1er d'ESO al mateix institut: el INS JOAN FUSTER de Barcelona. Aquest institut es troba a la Plaça Ferran Reyes, 2; al districte de Sant Andreu, barri de Navas.

La nostra classe, com una més, no és molt diferent a les altres. Encara que, sempre ens ho passem molt bé entre nosaltres: fem bromes, cridem molt, som comediants, ens agrada cridar l’atenció... 

A la classe de música, hem estat treballant una història de l’estranger, en concret una història de Costa d’ Ivori. Es diu: LES MENTIRES DE L’ARANYA.
La història ens ensenya que mai, mai de la vida, una mentida es pot amagar eternament.

Feed RSS de notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon