3º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la tercera categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Per què el cocodril té la pell aspre i rugosa

Dimecres 7 Desembre 2011

PERQUÉ EL COCODRIL TÉ LA PELL ASPRA I RUGOSA?


Un mico i una serp caminaven a prop d’un riu, al mico, aquest riu li va recordar a una història que li va explicar el seu avi, i se la va explicar a la serp. La història tractava sobre un cocodril, que tenia la pell brillant i de color daurat. Quan era de nit, tots els animals de la zona s’apropaven al riu a veure la pell brillant del cocodril. El cocodril, al veure que tots els animals l’admiraven va començar a sortir també de dia, i amb la llum del sol, la pell va començar a posar-se dura i lletja. El cocodril va passar tanta vergonya, que des d’aquell dia quan els altres animals s’apropen al riu, el cocodril només deixa a la superficie els ulls i els seus orificis nasals.Més, sobre...: Bellesa , orgull , egocentrisme , enveja
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon