1º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la primera categoria.
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

El pont de l'Inca

Dimecres 30 Novembre 2011

Aquest conte ha estat escrit per tots els nens i nenes de 3r B de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona. Vam demanar als pares i mares i als avis i àvies que ens expliquessin contes o llegendes del seu país. Després cada nen ho explicava a tots els companys. Ens va agradar molt la llegenda que va portar l’Ian, i la vam escollir per escriure-la entre tots. Tracta de la meravellosa formació d’un pont en terres argentines per l’interès d’un Inca en trobar la cura per la malaltia del seu fill i l’ajuda del seu poble.Més, sobre...: pont , savis , font
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon